2016. május 2., hétfő

Meglepetés Színház a Teremtett világ megőrzése konferencián (2016.április 30., szombat)



  A Zöld OT keretein belül a Teremtett világ megőrzése konferencián Őriszentpéter-Szalafőn, az Ökogyülekezeti Mozgalom (református) és a Naphimnusz Teremtésvédelmi Egyesület (katolikus) szervezésében került sor a
Szerepünk a teremtésben interaktív bibliodráma játék -ra a Meglepetés Színház közreműködésével. 
A program beharangozója:
    „Íme, szövetségre lépek veletek és utódaitokkal, meg minden élőlénnyel, amely veletek van: madárral, állattal és minden földi élőlénnyel; mindennel, ami a bárkából kijött, minden földi élőlénnyel. 
I. Móz 9:9-10.
A Noé bárkája történetet mindenki ismeri. Természeti katasztrófa, erőteljes társadalmi-szociális dimenzióval. Mi a történet mai üzenete? Ki és hogyan menekül meg végül? Mi a szerepe ebben az embernek? Hova vezet a szivárvány íve? Gyere velünk játszani, keressük együtt a válaszokat és egy kicsit magunkat is!
Meglepetés Színház munkatársai működnek közre: Selmeci Tünde bibliodráma műhelyvezető, Heinkrich Mihály zenész, Tompa Zsófia asszisztens."
A kis csapat kiegészült Molnár Ildikó műhelyvezető-rögtönzővel, aki megosztotta velünk az Őriszentpéterre érkezés élményét : 
"Feledhetetlen utazás egy kis faluba. Hasítóan tiszta levegő, csend, a természet ölelése, Őriszentpéter. És vártak bennünket, nagyon vártak, meleggel, házival, kézzel dagasztottal, szívvel-lélekkel."
   
A beszámolók a beérkezés sorrendjében folytatódnak... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése